Unul dintre cele mai ravnite telefoane de la Apple a ajuns pe mana celor la DXOMark pentru o serie de teste. Multi spun ca un terminal din seria iPhone 12 ar fi o investitie neinspirata deoarece au bateria mai mica, pretul mai mare si vin fara adaptor de priza si casti comparativ cu modelele de anul trecut.

In urma testelor efectuate de DXOMark, iPhone 12 Pro a obtinut 128 de puncte pentru foto/video, 135 de puncte pentru foto, 112 pentru video si 66 pentru zoom. Aceste puncte claseaza 12 Pro pe pozitia cu numarul 4 topul celor mai performante telefoane pentru fotografii. Cu alte cuvinte, iPhone 12 Pro ofera o performanta similara cu Xiaomi Mi 10 Pro si se afla cu un singur punct in spatele Huawei P40 Pro, lansat in urma cu jumatate de an.

iPhone 12 Pro dispune de 3 camere foto, fiecare generand imagini de 12 MP:

  • prima este similara cu un obiectiv de 26 mm cu F/1.6 si stabilizare optica de imagine;
  • al doua dispune de un sistem optic ultrawide, 13 mm cu F/2.4
  • a treia este o camera telefoto cu F/2.0 si OIS

*** nu uitam nici de senzorul Lidar al carui rol este sa masoare adancimea dintre elementele din cadru.

Concluzia este ca iPhone 12 Pro a trecut testele cu brio, dar nu reprezinta un upgrade semnificativ fata de iPhone 11 Pro. Cu alte cuvinte nu se justifica in niciun fel sa renunti la 11 Pro si sa treci la 12 Pro. In acest sens vei arunca cu 5800 de lei pe fereastra. In cazul in care esti detinatorul unui iPhone de generatie mai veche cum ar fi 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, atunci merita sa faci upgrade la iPhone 12 Pro.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here