Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

iPhone 12 Pro are toate sansele sa ocupe o pozitie pe podiumul clasamentului mondial al vanzarilor de telefoane inteligente. Acest lucru nu il spunem noi, ci Ming-Chi Kuo, un analist care noteaza ca iPhone 12 Pro a inregistrat o cerere cu mult peste asteptarile Apple.

iPhone 12 Pro, mai dorit decat iPhone 12 sau 12 Mini

iPhone 12 Pro si 12 Pro Max sunt cele mai cautate modele Apple la ora actuala, in ciuda faptului ca au un pret destul de piperat. Pe de alta parte, cererea pentru seriile iPhone 12 si 12 Mini este sub nivelul asteptarilor Apple.

Ming-Chi Kuo este de parere ca vanzarile iPad Air vor continua sa creasca inclusiv la inceputul anului 2021, in contextul pandemiei si a faptului ca majoritatea oamenilor si-au mutat biroul acasa. Cerere mare exista si pentru noua serie MacBook cu procesoare propietare Apple M1.

Vanzarile AirPods au scazut cu aproape 10%

Evident, smartwatch-urile Apple Series 6 si Apple Watch SE stau foarte bine la capitolul vanzari. La polul opus, vanzarile castilor AirPods sunt mult mai mici cu aproape 10% decat se astepta gigantul din Cupertino. Avand in vedere ca noua serie de iPhone-uri vine fara accesorii, Apple se astepta ca vanzarile AirPods sa intre pe o panta ascendenta.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here