Apple se lauda ca seria iPhone 12 este una dintre cele mai performante de pe piata deoarece ar fi bine construite. Noile terminale sunt echipate cu sticla de generatie noua care este de 4 ori mai rezista la socurile mecanice.

In realitate, Apple cam are dreptate. Seria iPhone 12 este foarte bine proiectata si construita si este imposibil de indoit, iar sticla este destul de rezistenta. La capitolul zgarieturi, noile modele nu exceleaza, din contra, sunt un magnet pentru ele.

Partile laterale sunt construite din aluminiu pe 12 Mini si otel pe 12 Pro Max. In schimb, camerele se bucura de protectia sticlei de safir care este mult mai rezistenta la zgarieturi si socuri mecanice decat sticla normala.

iPhone 12 cu ecran de la Samsung/ LG

Ecranele folosite de Apple ar fi produdse de Samsung sau LG, insa nu se deterioreaza in totalitate cand sunt tinute in foc pentru aproape 1 minut. Lasand vorba la o parte, in clipul video de mai jos vei vedea exact la ce teste de anduranta au fost supuse iPhone 12 Mini si iPhone 12 Pro Max, dar si cum s-au descurcat.

Legat de upgrade, ramane la alegerea fiecarui utilizator daca vrea sa isi schimbe vechiul iPhone cu unul din noua generatie. In materie de performanta, nu sunt diferente mari intre 11 Pro si 12 Pro. Daca esti utilizator de iPhone de generatie mai veche, atunci da, merita sa faci upgrade la un model din seria iPhone 12.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here