In mediul online au evadat informatii noi despre noul flagship de la Apple. iPhone 12 si iPhone 12 Max in versiunea 4G ar putea fi lansate la un pret mult mai mic decat se asteapta fanii. Noile modele vor fi echipate cu un procesor de top si vor veni la pret mid-range.

Daniel Ives, analist Wedbush Securities, sustine ca Apple dezvolta si doua modele de iPhone 12 pentru pietele in care conectivitatea 5G nu exista. iPhone 12 5G va fi diferit de iPhone 12 4G, dar va fi si mai ieftin.

Apple va lansa 4 modele diferite: iPhone 12 de 5,4”, iPhone 12 Max de 6,1”, iPhone 12 Pro de 6,1” si iPhone 12 Pro Max de 6,7”. Cele 4 telefoane vor fi echipate cu ecrane OLED si cu antene 5G. Modele mai scumpe, Pro, vor avea 3 camere, iar cele mai ieftine vor fi echipate doar cu 2 camere.

iPhone 12 – flagship la pret nesperat de mic

Pretul pentru iPhone 12 in varianta de baza este o surpriza placuta: 550 de dolari. Daca se va concretiza, noul iPhone va fi lansat la un pret mai mic comparativ cu modelele pe care Apple le-a lansat de-a lungul anilor. Subliniez faptul ca informatia despre pret nu este oficiala si nici nu este confirmata de catre Apple. iPhone 12 Max cu 4G ar putea avea acelasi pret cu iPhone 12 cu 5G.

Noul iPhone va avea adaptor de 20W

Mai mult decat atat, se zvoneste ca iPhone 12 ar putea sa fie livrat cu adaptor de 20W, iar incarcatorul wireless AirPower are sanse sa debuteze simultan cu noile flagshipuri.

Daca zvonurile se vor confirma, iPhone 12 are sanse mari sa ajunga lider in clasamentul vanzarilor. Un iPhone 12 la un pret de 550 de euro ar determina si mai multi utilizatori sa faca un upgrade al dispozitivului pe care il detin acum.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here