Seria de tablete iPad Mini a fost mereu in urma cu actualizarile hardware. Ei bine, se pare ca Apple va renunta la aceasta serie si o va inlocui cu iPhone-ul cu ecran pliabil. Fanii terminalelor cu ecrane pliabile mai au de asteptat pana in septembrie 2022 deoarece atunci este asteapta lansarea acestui telefon.

Apple nu bifeaza tendintele de pe piata 

iPhone-ul cu ecran pliabil ar trebui sa aiba un ecran cu dimensiuni similare cu cel al iPad Mini. Apple nu s-a grabit niciodata sa bifeze tendintele de pe piata. Daca Samsung si Huawei au intrat pe acest segment inca din 2019, gigantul american nu planuieste sa intre pe aceasta nisa mai devreme de 2022.

iPhone-ul cu ecran pliabil care va inlocui iPad Mini in ofeta Apple va avea interfata de tableta si va rula iPadOS. Memoria RAM va fi de 8 GB, iar spatiul de stocare 256 GB. Cand vine vorba despre pret, ei bine, varianta de baza va costa aproximativ 1500 de dolari.

Inca este devreme sa vorbim despre viitoarele iPhone-uri din anii urmatori, chiar daca in mediul online au aparut inclusiv zvonuri despre seria iPhone 13 care se va lansa in toamna anului 2021.

Terminalele cu ecran care se pliaza vor fi din ce in ce mai cautate in urmatorii ani. Desigur, cine isi doreste un astfel de terminal trebuie sa fie dispus sa plateasca un pret piperat.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here