Cu totii am fost sunati cel putin o singura data de reprezentatii unei companii pentru a ne promova un produs. Indiferent ca era vorba desre o tigaie, un aparat electrocasnic sau un dispozitiv cu ultrasunete care alunga musafirii nepoftiti, cele mai multe dintre persoanele contactate nu erau interesate, ba chiar erau deranjate de apelul respectiv.

Verified Calls iti va spune din timp cine te va contacta

Google ara in plan schimbarea modului in care vor decurge apelurile de marketing. Functia poarta denumirea ”Verified Calls”, iar utilizatorii telefoanelor Android vor stii cine ii suna si cu ce motiv. Utilizatorul va afla aceste informatii inainte sa raspunda apelului.

Inainte sa efectueze apelul catre o persoana oarecare, compania respectiva trebuie sa ofere informatii legate de apel precum numele companiei si motivul pentru care doreste sa contacteze aceasta persoana.

Informatiile furnizate de companii vor fi stocate intr-un server dedicat acestei funcii, iar ulterior vor fi transmise catre aplicatia de apeluri de pe telefonul utilizatorului. In urma verificarile efectuate pe server, pe ecran se vor afisa informatii referitoare la apelul pe care urmeaza sa il primesti.

Compania care efectueaza apeluri de marketing trebuie sa treaca printr-un proces de aprobare Google. In caz contrar, nu vei primi din timp informatii despre viitoarele apeluri de marketing.

Cand se va lansa Verified Calls

Verified Calls se va bucura de mare succes in randul utilizatorilor de telefoane Android, mai ales daca sunt agasati cu apeluri in care se prezinta tot felul de produse, oferte si servicii. Noua optiune este abia in faza initiala si nu se stie exact cand va deveni disponibila publicului larg.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here