Tehnologia nu bate pasul pe loc! Acest lucru este dovedit de Google care planuieste sa isi construiasca propriul sau campus similar unui oras. ”Google City” va fi amplasat langa sediul central al gigantului american din Silicon Valley.

Acesta va fi format din parcuri, restaurante si aproximativ 1850 de locuinte dintre care 20% dintre acestea vor fi la pret accesibil. Spatiile din Google City vor fi disponibile publicului larg. Aproximativ 6 cladiri rezidentiale isi vor face aparitia in acest nou oras.

Google City include 6 cladiri rezidentiale

Pe langa cele 6 cladiri rezidentiale, Google City va cuprinde parcuri multiple, un centru de recreere care va avea dubla utilizare: teren de fotbal si centru acvatic. Noile intentii Google apar in contextul crizei sanitare, mai ales ca viitorul cladirilor de birouri este incert. In Statele Unite ale Americii niciuna dintre marile companii de tehnologie nu a chemat angajatii inapoi la sediu. Angajatii Google vor lucra de acasa pana in iulie 2021.

„Este cu siguranta o idee excelenta de a crea un cartier cu destinatii mixte, in care multe dintre nevoi si servicii sunt la câtiva pasi de locul in care locuiesti si lucrezi”, a declarat pentru Mountain View Voice directorul imobiliar Google, Michael Tymoff.

Ramane de vazut cat va dura proiectarea si executia propriu zisa a lucrarilor pentru Google City. Nu este exclus ca in viitor si alte companii mari din tehnologie precum Apple sau Facebook sa opteze pentru constructia unor campusuri sau chiar orase.

Gigantul american nu a oferit date exacte cu privire la durata lucrarilor pentru Google City.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here