Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Știm cât de grea este alegerea în momentul în care se dorește achiziționarea unei perechi de încălțăminte pentru iarnă. Ca sfaturi de orientare, se recomandă urmărirea unor aspecte precum: gradul de impermeabilizare, tipul tălpii, căptușeala, înălțimea încălțămintei, materialul exterior, având în același timp în minte scopul (ocazia) la care se va purta respectivul produs.

  • Ghete Merrell Aurora 6 Ice

La acest produs veți beneficia de una dintre cele mai mari reduceri disponibile pe site-ul nostru, întrucât iarna s-a lăsat așteptată în acest an. Scopul acestuia este de a vă veni în ajutor în activitățile de drumeție sau trekking, însă poate fi folosit și ca încălțăminte casual. Design-ul, precum și culoarea vă permite să îl asortați ușor diverselor tipuri de ținute, în special în sezonul de iarnă. Talpa Vibram Arctic Grip asigură o tracțiune bună pe timpul sezonului rece.

Căptușeala interioară din blană sintetică, artificială și material textil asigură o izolare și o încălzire a piciorului adecvată sezonului rece și mai ales potrivită pentru drumețiile montane. La toate acestea contribuie și nivelul de impermeabilitate mediu dat de membrana impermeabilă SelectDry, precum și căptușeala exterioară din piele, la fel ca branțurile de tip Air Cushion. La acest tip de produs de calitatea I vă oferim variante atât pentru adulți, cât și pentru copii.

  • Ghete Merrell Women’s Ontario Mid Waterproof

Întrucât o persoană de sex feminin nu își limitează ținutele în sezonul rece (optând fie pentru ținute casual, fie pentru cele elegante), design-ul și culoarea (maro-boulder) acestui produs vă va ajuta să aveți un plus de originalitate atunci când vă asortați îmbrăcămintea.

Ghetele au un nivel mediu de impermeabilitate, fiind ideale pentru drumeții sau plimbări lungi prin orașul rece de iarnă sau umed de toamnă. Talpa Vibram Megagrip, împreună cu nivelul de absorție a șocului asigură o tracțiune extrem de bună în cele două anotimpuri friguroase. Căptușeala exterioară este impermeabilă, fiind o combinație de material textil impermeabil și piele, în timp ce materialul din interior vă va asigura comoditatea necesară unei ținute casual.

  • Ghete Grisport Phecda

Un produs clasic, însă extrem de util, încălțămintea pentru bărbați de acest tip are ca punct forte talpa de tip Anti-Shock (sistem ShocPad, unde absorția șocului se realizează pe perne de aer) și membrana impermeabilă de tip Gritex. Aceste ghete sunt ideale pentru zilele lungi petrecute într-un oraș cuprins de sezonul de toamnă-iarnă, întrucât confort într-un context meteo dificil. Încălțămintea poate fi asortată mai multor ținute, întrucât are un grad superior de eleganță, prin pielea complet naturală de culoare maro (sau classic brown).

Consultați pagina dedicată produselor de iarnă și profitați de reducerile substanțiale din acest sezon oferite de SportManiac.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here