Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Lucrul de acasă este în continuare o practică a milioane de oameni din toate colțurile lumii. Acest lucru nu se rezumă însă la utilizarea laptopului. Există gadgeturi care pot face lucrul de acasă mult mai ușor și mai plăcut.

Care sunt cele mai utile gadgeturi pentru lucrul de acasă?

1. Adaptor multi-port

Dacă aveți nevoie să conectați mai multe device-uri la calculator, un încărcător, un flash drive sau orice altceva, porturile acestuia este posibil să nu fie suficiente. Din fericire există adaptoare multi-port cu ajutorul cărora puteți conecta mai multe dispozitive la calculator. Adaptorul trebuie să îl alegeți în funcție de necesitățile voastre. Poate aveți nevoie numai de porturi USB pentru  diferite tipuri de cabluri, cum ar fi HDMI sau AUX.

2. Boxă smart

În ultimii ani, boxele smart au devenit foarte populare și pe buna dreptate. Aceste boxe vă pot face viața mai ușoară. Vă puteți programa întâlniri, puteți cumpăra produse online sau puteți porni/opri electronicele cu ajutorul comenzilor vocale. Cu siguranță ați auzit de Echo de la Amazon, una dintre cele mai cunoscute boxe smart, însă există mult mai mult opțiuni. Google Home, Apple HomePod și Sonos One vă pot ajuta în egală măsură.

3. Încărcător wireless pentru telefon

Cablurile pot reprezenta o problemă pentru toți. Incarcatoarele, căștile, toate au cabluri și de multe ori ne pot încurca. Unul din dispozitivele care necesită încărcare în mod frecvent este telefonul. Pentru acesta există soluția încărcătorului wireless. Există pe piață foarte multe variante de astfel de incarcatoare, la diverse prețuri, în funcție de brand și model. Multe dintre aceste incarcatoare sunt potrivite și pentru alte dispozitive cum ar fi ceasurile smart sau tabletele.

4. Hard drive extern

Dacă aveți fișiere de dimensiuni mari de stocat, posibil ca acestea să vă depășească spațiul disponibil pe calculator. Hardurile externe se dovedesc a fi de neprețuit în acest situații. Și în prezent le găsiți cu capacități de stocare diferite.

5. Suport pentru tabletă sau laptop

Faptul că petreceți mult timp la birou în fața laptopului, poate determina o poziție incorectă a spatelui și mai târziu probleme ale coloanei vertebrale. Aceasta este o problemă destul de des întâlnită, deoarece este complicat să ne amintim tot timpul să stăm drepți. În acest sens poate ajuta cu siguranță un suport pentru laptop sau tabletă. Acesta ridică dispozitivul la nivelul ochilor, asigurând o postură corectă.

6. Suport lombar pentru scaun

Un alt factor care afectează postura în timpul lucrului este tipul scaunului pe care îl folosiți la birou. Fără suportul potrivit pentru spate, puteți ajunge la dureri serioase în zona coloanei vertebrale. Tocmai de aceea, este recomandat să alegeți un suport adecvat pentru spate.

Recomandari