Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Se apropie Black Friday si presupunem ca vrei sa iti cumperi un frigider nou. In acest caz, trebuie sa stii ca acestea se impart in diferite categorii precum: static, ventilat-static, No Frost si Frost Free.

Frigiderul Total No Frost

Un frigider Total No Frost nu necesita dezghetarea congelatorului. Acesta este capabil sa limiteze formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute. Dispune de un sistem cu un singur motor si un vaporizator care nu permite inghetarea.

Frigiderul static/ ventilat-static

Racirea statica este cel mai intalnit sistem de racire. Un astfel de frigider este echipat cu unul sau mai multe motoare, cu un circuit specific pentru frigider si altul pentru congelator. Procesul de racire are loc prin intermediul unui gaz care se misca in interior pana cand se ajunge la temperatura dorita.

Frigiderul ventilat static utilizeaza acelasi principiu al celui static. In plus, dispune de un ventilator in compartimentul frigiderului pentru distribuirea mai uniforma a aerului rece. Ambele frigidere necesita o dezghetare manuala de maximum 2 ori pe an.

Frigiderul Frost Free sau No Frost

Aceasta varianta combina specificatiile celui static su cele ale Total No Frost. Concret, frigiderul este static sau ventilat-static cu un tip de racire care nu usuca mancarea, in timp ce congelatorul este No Frost.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here