Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Facebook este despre a vă ajuta să vă faceți prieteni noi – și găsirea de noi scuze pentru a vă analiza datele personale. Potrivit unui raport al redacției CNET, Facebook dorește să ajute oamenii să descopere lucrurile pe care le au în comun cu alții printr-o nouă etichetă la conversațiile publice.
În esență, atunci când citești o conversație publică – cum ar fi comentariile despre o postare de la un brand sau de la o publicație – Facebook îți va arăta lucruri pe care le ai în comun cu persoanele care au participat la acea conversație, așa cum se vede în captura de ecran de mai jos.

De exemplu, dacă citești comentariile dintr-o postare a unei redacții sau a unei persoane publice, s-ar putea să vezi o etichetă care să spună: „Amândoi ați mers la Universitatea din Iași” alături de numele unui alt comentator. Printre alte potențiale puncte comune, Facebook afirmă că ar putea să sublinieze includerea în cadrul aceluiași grup public Facebook, același angajator, precum și orașul natal sau actual.

Facebook spune că în prezent testează această caracteristică cu un număr mic de utilizatori în Statele Unite. Compania nu a elaborat cum (sau dacă) intenționează să ofere această facilitate pentru toți utilizatorii. Un reprezentant Facebook a comentat:

Cunoașterea lucrurilor comune îi ajută pe oameni să se conecteze. Testăm adăugarea unei etichete „lucruri în comun”, care va apărea deasupra comentariilor de la persoanele cu care nu sunteți prieteni, dar cu care ați putea avea ceva în comun.

 

Recomandari