Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

MeWe este o noua retea de socializare care vine ca o alternativa la batranul Facebook. Aplicatia a atras peste 2,5 milioane de utilizatori intr-o singura saptamana si a devenit cea mai populara aplicatie in Google Play Store, in timp ce in AppStore ocupa pozitia cu numarul 3.

MeWe, un viitor rival pentru Facebook

Utilizatorii aleg MeWe in detrimentul Facebook deoarece noua aplicatie pune accent serios pe protectia datelor acestora. MeWe are toate sansele sa devina un rival de temut pentru Facebook. Lansata in 2016, MeWe a reusit sa atinga abia in 2020 un numar de 9 milioane de utilizatori.

La ora actuala, alternativa de socializare se lauda cu 15 milioane de utilizatori, iar jumatate dintre ei sunt din SUA si Canada. De asemenea, in Hong Kong este cea mai utilizata platforma de socializare. MeWe nu vinde datele utilizatori pentru a le folosi in targetarea cu reclame personalizate, asa cum face Facebook.

MeWe, socializare fara reclame sau manipularea fluxului de informatii

Lipsa reclamelor este alt motiv pentru care utilizatorii aleg sa migreze de pe Facebook pe MeWe. Informatiile de acolo nu apar pe baza unui algoritm, asa cum se intampla pe Facebook. Utilizatorii care isi doresc sa acceseze functii mai avansate vor trebui sa achite un abonament de 5 dolari pe luna. Planul de tarifare este aplicat din cauza lipsei reclamelor pe aplicatie. In schimbul celor 5 dolari, utilizatorii pot folosi clipuri video in Story, apeluri de voce si video nelimitate, emojiuri si stickere nelimitate, 100 GB de stocare in cloud si o insigna virutala. Cei care nu doresc aceste functii, pot folosi MeWe fara niciun fel de limitare.

2021 a inceput cu un trend de migratie de pe aplicatiile traditionale de socializare catre unele noi. Motivul tine de protectia datelor utilizatorilor. Ramane de vazut ce solutii va adopta Facebook pentru a stopa valul plecarilor de pe platforma sa.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here