Facebook Lite

Dacă aveţi un telefon nu foarte performant sau prea puţin internet mobil, ar fi bine să folosiţi aplicaţia Facebook Lite. Consumă mai puţine resurse şi, odată cu noul update, lansat în aceste zile, oferă aproape toate funcţionalităţile aplicaţiei standard de Facebook.

Facebook a lansat o nouă versiune a aplicaţiei Facebook Lite care are numai 1,68 MB şi este ideală pentru utilizatorii care au telefoane cu un spaţiu redus de stocare, procesoare mai puţin performante şi internet mobil limitat.

Aplicaţia, disponibilă şi în România, în Google Play, permite utilizarea celor mai importante servicii de pe reţeaua de socializare, inclusiv posibilitatea de a trimite mesaje text, fotografii și linkuri.

Facebook Lite o puteţi descărca de AICI.

Potrivit datelor Facebrands, in Romania există, în prezent, 9,6 milioane de conturi de utilizator de Facebook.

Aplicaţia standard de Facebook pentru smartphone sau tabletă face risipă de date mobile! Dacă nu sunteţi pe Wi-Fi, ar fi mai bine să faceţi câteva setări pentru a consuma mai puţin din cei 1-2 GB pe care îi aveţi incluşi pe cartelă sau în abonament. În numai cinci minute, Facebook consumă date cât pentru vizionarea a 20 de clipuri pe Youtube,

  6 lucruri neasteptate pe care le poti face cu un telefon mobil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here