Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Din punct de vedere gastronomic, Paris înseamnă în primul rând restaurante cu stele Michelin. Pe lângă acestea, există în Paris locații care oferă experiențe diferite, unice, memorabile.

Locațiile enumerate în cele ce urmează sunt clar de adăugat pe lista pentru următoarea vizită în Paris.

Le café des chats – Cafeneaua Pisicilor – este inspirată de « Cât Cafes » din Japonia și se află chiar în centrul Parisului. În cafenea se plimbă nestingherite 12 pisici, așteptând cu nerăbdare clienții pentru următoarea terapie prin tors ! În timp ce savurează o cafea caldă sau o cafea, clienții se pot bucura de momente de relaxare în compania pufoaselor feline.

Bel Canto – este locul potrivit pentru iubitorii de operă, pentru cei care vor să se bucure de muzică bună în timp ce servesc preparate delicioase cu specific franțuzesc. Între felurile de mâncare, ospătarii de la Bel Canto devin artiști, fiind acompaniați de pianul situat în centrul restaurantului. Pentru o experiență memorabilă, Bel Canto este locul potrivit.

Kube – este restaurantul care are unicul bar de gheață din Paris, atmosfera din interior fiind una parcă desprinsă din filmele SF. Impresionantul bar este făcut din 20 de tone de gheață și atunci când este iluminat pare a fi dintr-o altă dimensiune temporală.

Dans le Noir – oferă o experiență culinară interesantă, pe întuneric! Ospătarii care servesc în restaurant sunt nevăzători, iar clienții își pot da frâu liber imaginației servind preparate pe care le pot gusta, dar nu le pot vedea. Este cu siguranță o experiență senzoriala unica și un concept unic de a servi masa în oraș.

Coco de Mer – este un restaurant cu preparate culinare din Seychelles, iar unicitatea lui este data de faptul că arată că o plajă la propriu, fiind transformat într-o plajă artificială, cu nisip, plante și mobilier din lemn.

Le Wagon Bleu – este locul ideal pentru iubitorii de romane Agatha Christie. Restaurantul este construit în interiorul unui vagon din celebrul Orient Express și experiența pe care o oferă este că o călătorie în timp.

Sur un arbre perché – este un restaurant plin de verdeață, unde se poate servi masa stând relaxat pe un balansoar. Conceptul restaurantului este acela de mâncare sănătoasă, preparate cu ingrediente naturale și atmosferă relaxantă. La finalul mesei, angajații restaurantului pot oferi clienților un masaj shiatsu.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here