Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

De cate ori ai fost la o petrecere, ai consumat ceva alcool, iar spre dimineata i-ai trimis fostei iubite mesaje pe care a doua zi le-ai regretat? Sunt sigur ca acest lucru s-a intamplat macar o data in viata fiecarei persoane.

O companie din China le sare in ajutor oamenilor care trimit mesaje regretabile la betie. Gree Electronic a brevetat o tehnologie care restrictioneaza temporar multe dintre functiile telefonului mobil, in special aplicatiile de mesagerie.

Utilizatorii isi pot seta singuri accesul la anumite aplicatii si functii

Drunk Mode este functia care te poate impiedica sa te faci de ras dupa cateva pahare la o petrecere. Utilizatorii vor avea posibilitatea sa isi seteze propriile reguli si restrictii. Concret, acestia pot alege ce aplicatii si functii sa fie blocate atunci cand Drunk Mode este activat.

In teorie totul suna atat de bine, insa nu si in realitate. Drunk Mode are sanse mici sa se transforme intr-un produs de succes, insa are toate sansele sa ii inspire pe marii producatori de terminale inteligente la nivel mondial sa implementeze o functie similara.

 

Recomandari