Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Solutia ideala pentru locuinte rezidentiale si spatii publice.

Vopselele pe bază de apă pentru pereți interiori și tavane sunt produse disponibile oricui dorește să isi redecoreze locuinta. Azi, exista o sumedenie de tipuri de vopsea decorativa de interior de ocu un continut foarte scazut de COV si cu cele mai bune caracteristici la care se poate astepta cineva pentru acest tip de produs: putere de acoperire buna, rezistenta la frecare si lavabilitate. Toate intr-o gama larga de peste 1000 de culori care indeplinesc cele mai înalte standarde de calitate – gaseste-le chiar acum in magazinul BAUMAG.ro, distribuitor WERK si Neka.

Vopsea decorativă și rezistentă la umezeală 

O serie de proprietati unice te asteapta:

  • Neinflamabile
  • Usor de  spalat
  • Produse nontoxice
  • Nu se ingalbenesc
  • Rezistenta mare la ciuperci si bacterii
  • Permeabilitate buna la vapori de apa
  • Caracter puternic hidrofob
  • Zeci de nuante disponibile in paletarele de culori

Cum sa incepi munca?

Cel mai simplu mod de a alege culorile de vopsea decorativa interioară este prin a incepe cu nuantele pe care le iubiți. Când începeți cu acestea, nu sunteți legat de schemele tradiționale de culori pentru un anumit stil de decorare. Avand culoarea ta preferată ca si culoare de bază, o poți folosi pentru a crea o schemă de culori în jurul ei. Culorile tale preferate pot fi inspirația perfectă pentru noua ta paletă de culori pentru întreaga casă.

De unde găsiți inspirație pentru culoarea vopselei?

Revistele și cataloagele au fost întotdeauna elementul de bază al inspirației pentru decorare. Azi, ai acces la mii de pagini de inspirație pe internet. Site-urile comercianților cu amănuntul pot fi pline de inspiratie, iar mărcile de vopsea vă pot arăta și modalități de a folosi culoarea în casa proprie. Site-urile de rețele sociale oferă inspirație de culoare – reîmprospătată în timp real. Fii indraznet cu aceasta vopsea cu nuante metalice!

Utilizați teoria culorilor pentru a crea o schemă de culori

Nu trebuie să studiezi teoria culorilor pentru a obține idei grozave. Cauta solutii ce sa iti arate cum s-ar putea lega culorile între ele și puteți învăța astfel elementele de bază ale teoriei culorilor. Deși probabil că nu îți vei picta casa în culorile exacte pe care le vezi udneva, poți alege nuanțe ale acestor culori la magazinul tău de vopsea preferat.

Fii creativ cu culorile neutre ale vopselei

Doar pentru că alegeți culori neutre de vopsea nu înseamnă că acestea trebuie să fie relaxate. Vă puteți accelera munca, fiind creativ cu modul în care sunt folosite culorile. Un perete cu dungi în culori neutre adaugă mult stil, dar păstrează încăperea relaxată. Culoarea neutră a pereților cu un tavan pastel este o modalitate ascunsă de a adăuga culoare fără a pierde atmosfera liniștitoare a spațiului.

Caută idei în afară

Aducerea exteriorului înăuntru este o inspirație populară pentru schemele de culori. Indiferent dacă alegeți verdele frunzișului sau albastrul relaxat al plajei, schemele de culori inspirate de mediul inconjurator sunt menite să fie odihnitoare și relaxante. Asigurați-vă că încercați culorile vopsele preferate în orice moment al zilei și al nopții și cu ferestrele închise și deschise pentru a obține cea mai realistă vizionare a alegerilor.

Recomandari