Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Este posibil sa fi descoperit de ce femeile traiesc mai mult decat barbatii. Oamenii de stiinta americani spun ca secretul sta in structura ADN-ului.

Peste tot in lume, femeile au o speranta de viata mai mare decat barbatii. Chiar si in vremuri de razboi sau de pace, ori in timpul unor epidemii. Iar regula se aplica si la majoritatea speciilor de animale.

Daca unele studii spun ca au avantajul unui sistem imunitar mai bun, cercetatorii americani au descoperit ca, de fapt, prezenta a doi cromozomi X si ovarele au un cuvant de spus in problema longevitatii.

Ei au facut experimente pe cobai, unii cu material genetic normal, altii cu ADN modificat. In oricare dintre situatii, prezenta celui de-al doilea cromozom X a insemnat o speranta de viata mai mare, dar cele mai bune rezultate le-au avut aceia care au si ovare.

Explicatia expertilor este ca femeile trebuie sa traiasca mai mult ca sa faca pui si astfel sa aiba grija de perpetuarea speciei.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here