Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Apple a introdus inca din iOS 13 o optiune care permite prelungirea de viata a bateriei iPhone-urilor. Ideea nu este clara pentru toata lumea, iar unii utilizatori s-au trezit ca iPhone-ul nu se mai incarca peste 80%.

iOS 13 a adus cu sine incetinirea procesului de incarcare a bateriei telefonului. Scopul acesteia tine de micsorarea gradului de uzura si prelungirea vietii. Cei mai multi oameni isi tin telefonul la incarcat toata noaptea, iar acest lucru nu este sanatos pentru baterie. De asemenea, incarcarea lenta ajuta ca bateria din iPhone nu sa faca mai multe cicluri de incarcare in timpul somnului.

De la iOS 13 incoace, iPhone-ul isi ia un fel de amura de protectie atunci cand bateria ajunge la 80%. Acest lucru inseamna ca rutina ta de somn influenteaza momentul in care incarcarea bateriei ajunge la final. Daca de obicei te trezesti la ora 08:00, ultimele 20 de procente incep sa se incarce cu 45-60 de minute inainte.
Aceasta optiune poate fi dezactivata daca simti ca este inutila sau daca vrei ca telefonul tau sa se incarce pana la 100% indiferent de obiceiurile tale:
  • Setari/ Settings;
  • Baterie/ Battery;
  • Debifeaza Incarcare optimizata baterie/ Optimized battery charging

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here