Poate ca si tu patesti acest lucru. Atunci cand deschizi Google Chrome undeva in partea dreapta jos apar niste reclamele (publicitate) care de obicei nu sunt de interes pentru tine. Si chiar daca ar fi oricum sunt enervante.

Aceste reclame sau se le spunem notificari apar chiar si dupa ce redeschizi browser-ul si chiar daca ai extensia Adblock activata.

De ce apar aceste notificari?
Este posibil ca atunci cand ai intrat pe un anumit website sa fi acceptat sa primesti anumite notificari despre noutatile din site-ul respectiv. Mai exista varianta sa te abonezi la acest tip de notificari chiar daca nu ai apasat pe vreun buton de acest gen.
Ulterior cei la care te-ai abonat iti pot trimite si reclame in legatura cu anumite promotii sau promovare de produse si nu numai informatii despre continutul nou care a fost adaugat pe site-ul respectiv.

Indiferent de modul in care browser-ul tau a ajuns sa afiseze notificari/reclame de pe anumite site-uri modul prin care poti scapa de acestea este unul destul de simplu.

In clipul de mai jos vei vedea toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a elimina anunturile pop-up din Google Chrome.

Recomandari