Daca vrei sa ai pe laptop sau pe desktop, pe langa sistemul de operare Windows, si un Android complet, intr-o fereastra, cu toate aplicatiile din Play, de la jocuri la emulatoare de filme si muzica, exista un program foarte simplu de gestionat, Bluestacks, o platforma gratuita si foarte simplu de utilizat.

Ajuns la generatia a IV-a, Bluestacks este cel mai cunoscut emulator de Android din lume, cu peste 100 de milioane de utilizatori. Bluestacks 4 il descarci de pe pagina oficiala si il instalezi ca pe orice program de Windows.

Dezvoltatorii afirma ca, odata instalat, Android-ul ruleaza, prin Bluestacks 4, de peste 6 ori mai rapid decat pe cel mai performant telefon din prezent.

Vei avea acces, astfel, la o fereastra speciala in care Bluestacks iti va oferi toate beneficiile sistemului de operare Android.

Poti sa descarci aplicatiile din marketul dedicat sau le poti cauta pe net (.apk), iar apoi sa le dai install. Se vor instala automat in Bluestacks, fara niciun alt artificiu.

Bluestacks iti va cere sa iti conectezi contul de Google pentru o experienta de Android completa, insa nu este neaparat necesar sa faci acest lucru.

Iti poti cauta aplicatiile care te intereseaza pe internet, fara sa apelezi la market-ul lor. In plus, ai destul de multe aplicatii predefinite, de la Facebook si Instagram la Netflix, HBO Go, jocuri etc.

Daca ai si un laptop cu touchscreen, experienta va fi una pe masura. Android-ul poate fi controlat destul de usor si cu un mouse sau cu touchpad-ul.

Recomandari