Probabil ti se intampla de multe ori ca Google Chrome sa se blocheze, sa functioneze greoi si astfel sa iti dea o gramada de batai de cap mai ales atunci cand te grabesti. Exista o solutie foarte simpla si rapida prin care poti face browser-ul sa nu se mai blocheze si sa fie mai rapid.
Este vorba despre o extensie care te va ajuta sa cureti Google Chrome de toate informatiile acumulate, acestea informatii facand browser-ul sa se deschida foarte greu, sa se blocheze sau sa consume foarte multe resurse. Aceasta extensie se numeste Clean Master si nu ar trebui sa lipseasca de pe niciun browser.
Urmareste clipul de mai sus pentru a vedea toate detaliile despre aceasta.

Pentru a ajunge in magaziun web chrome, de unde poti instala extensii acceseaza urmatorul link:
https://chrome.google.com/webstore/category/extensions

Pentru a instala direct aceasta extensie (Clean Master: Cel mai bun Cleaner pentru cache Chrome) apasa butonul “instaleaza” de mai jos.

Dupa ce ai adaugat aceasta extensie este suficient sa apesi butonul “Clean” pentru a incepe aceasta curatare. Setarile implicite ale acestei extensii sunt facute astfel incat sa nu fie sterse si parolele salvate in browser. Practic vor fi sterse imaginile si fisierele care sunt salvate in browser, fisierele salvate in urma unor download-uri si istoricul de navigare in browser. Este recomandat ca in setarile acestei extensii la “Time Period”, sa selectezi “Everything”.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here