Microsoft vine cu idei prin care vrea sa le usureze activitatea utilizatorilor. Ideea din acest articol nu este chiar noua, insa sunt multi utilizatori care nu cunosc aplicatia Your Phone de pe Windows 10.

Utilizatorii care detin iPhone si Mac isi pot continua lejer activitatea inceputa pe telefon pe laptop. Daca primesti un apel pe iPhone, il poti prelua de pe MacBook. SMS-urile sunt si ele sincronizate intre telefon si computer, la fel si fotografiile.

Lasam la o parte experienta iPhone – MacBook si ne indreptam spre cea dintre Android si Windows 10. Microsoft ofera acelasi nivel de confort utilizatorilor de terminale Android. Aplicatia Your Phone poate fi descarcata gratuit din Windows Store si are rolul de a le simplifica viata utilizatorilor.

Your Phone, aplicatia care iti sincronizeaza telefonul cu laptopul

 

Procesul de imperechere intre telefon si PC dureaza foarte putin, iar ulterior vei putea sa stai departe de telefon atunci cand esti la job. Mai mult decat atat, Your Phone iti sincronizeaza si galeria foto de pe telefon cu laptopul. Utilizatorii au optiunea si de a trimite SMS-uri din cadrul acestei aplicatii, iar ecranul telefonului va fi oglindit in laptop.

 

 

Daca doriti va puteti sincroniza si notificarile de pe telefon pe laptop. Aveti posibilitatea de a le alege pe toate sau pe cele mai importante din cadrul fiecarei aplicatii. Este important de mentionat ca daca ignorati o notificare pe laptop, aceasta va fi ignorata automat si de telefon.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here