Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Suntem siguri ca ai primit cel putin o data un mesaj de tip SPAM referitor la reduceri, servicii, credite bancare sau alte topicuri mai mult sau mai putin credibile. Este util sa stii exista cateva solutii simple pentru a scapa de aceste mesaje.

Ce este un mesaj SPAM?

Un mesaj SPAM este un mesaj NESOLICITAT care are, de cele mai multe ori, continut comercial si nu numai. Adresele sunt „furate” din email-urile care se trimit in masiv si care, la randul lor, sunt retrimise prin forward cu toata lista de adrese de email vizibila.

De la reduceri la furtul banilor

Rauvoitorii au dezvoltat mesaje SPAM cu continut bazat pe emotie, teama sau panica. Printr-o singura accesare a link-ului transmis, banii vor disparea instant din contul tau. Probabil te intrebi de unde au furnizorii acestor mesaje numarul tau de telefon. Daca acesta este public pe retelele de socializare, site-uri sau alte conturi, atunci esti o tinta sigura a campaniilor de marketing.

Cum blochezi mesajele SPAM

Exista mai multe metode pentru scapa de mesajele SPAM, metode pe care le prezentam mai jos.

Stop, nu pauza

Multe companii le ofera clientilor posibilitatea de a anula primirea mesajelor despre campanii, promotii si oferte. Poti raspunde la un mesaj SPAM cu textul Stop sau te poti dezabona de la informatiile pe care le primesti constant.

Blocheaza numerele de telefon

Aceasta este o metoda clasica, dar care ofera rezultate. Poti bloca numerele de telefon de la care primesti aceste mesaje. Poti bloca un numar de telefon indiferent de modelul telefonului, de sistemul de operare (iOS sau Android) sau de furnizorul de telefonie mobila.

Filtreaza mesajele 

Deschide setarile telefonului si intra in sectiunea de mesaje. Acolo vei gasi o optiune care se refera la filtrarea mesajelor necunoscute. O poti activa si nu vei mai fi deranjat de mesaje de la numere de telefon pe care nu le cunosti sau pe care nu le ai salvate in agenda.

Tu cum ai scapat de mesajele SPAM?

Recomandari