Lipsa serviciilor Google de pe dispozitivele Huawei de generatie mai noua a provocat frustari in randul utilizatorilor. In peajma lansarii seriei Mate 40, cea mai simpla metoda de instalare a serviciilor si aplicatiilor Google ramane Googlefier.

Googlefier, aplicatia care iti aduce serviciile Google pe telefon/ tableta

Googlefier este o aplicatia neoficiala, foloseste o metoda mai veche de instalare (LZPlay), poate fi descarcata in format APK si instalata pe un telefon Huawei sau Honor fara Google. Procesul este destul de simplu, iar utilizatorii vor putea sa instaleze serviciile Google pas cu pas. In primul rand telefonul trebuie sa aiba cat mai putine aplicatii instalate pe langa cele din fabrica. Se recomanda sa nu aveti magazine alternative de aplicatii instalate deoarece rata de succes ar putea sa fie mai mica. Foarte util este sa resetati terminalul la configurarile din fabrica.

Dupa instalare, serviciile Google vor functiona optim. Totusi, este bine de stiut ca vor mai fi incompatibilitati sau erori cu diverse aplicatii si servicii de pe Google Play Store. De asemenea, un telefoanele nu vor fi certificate Google Play Protect, iar acest lucru se traduce printr-o securitate mai strica in unele aplicatii, precum cele de banking.

Aplicatiile de streaming de filme sau muzica nu vor putea reda continut la calitate maxima pentru ca au nevoie de DRM-ul Widevine 3 de la Google care nu poate fi instalat separat. Desigur, redarea de continut HD sau HDR pe Netflix ramane inaccesibila.

In clipul video de mai jos vei vedea exact ce pasi ai de urmat pentru a instala serviciile Google cu ajutorul Googlefier pe un terminal Huawei sau Honor.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here