Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Facebook Messenger a primit un logo nou, iar de acum este integrat in mod oficial cu Instagram. Noul logo este inspirat din coloristica retelei de socializare cu care se poate acum conecta. Pe langa un nou design, aplicatia primeste si functii noi.

Cea mai importanta functie pe care o primeste se refera la trimiterea de mesaje catre utilizatorii de Instagram. De asemenea oficialii Facebook se lauda si cu optiunea de a crea Watch Parties pentru a viziona clipuri de pe Facebook alaturi de prieteni. Messenger primeste si o functie noua pentru a realiza videoconferinte cu mai multe persoane.

Utilizatorii vor putea sa isi creeze sticker personalizat cu fața lor

Aplicatia primeste mai multe teme pentru personalizarea culorilor din conversatii, stickere si emoji noi. Toate emoji-urile din lista vor putea fi folosite pe post de reactie la mesaje din conversatii. Pentru chat-uri de grup utilizatorii pot realiza poll-uri unde pot adresa intrebari pentru sondaje rapide.

 

Au fost anuntate si cateva functii care vor fi integrate in viitorul apropiat cum ar fi sticker-e personalizabile cu fata utilizatorului sau mesaje care dispar dupa ce au fost citite sau dupa ce parasesti conversatia. Messenger va primi suport pentru efecte AR pentru camera dezvoltate de comunitate, la fel ca pe Instagram.

Actualizarea este disponibila pentru toti utilizatorii iOS si Android. Nu ramane decat sa va actualizati aplicatia din AppStore sau Google Play Store.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here