Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Nu este o noutate faptul ca unii utilizatori Whats App primesc mesaje dubioase care provoaca erori, blocheaza aplicatia si ii forteaza pe utilizatori sa o reinstaleze.

Mesajele in cauza sunt codificate si mai sunt cunoscute sub numele de ”bombe text” care contin un sir aleatoriu de caractere care cauzeaza probleme de functionare si conduc la blocarea aplicatiei. Au existat cazuri cand utilizatorii si-au pierdut integral istoricul de chat.

 

“Un contact ar putea trimite un mesaj care contine multe caractere ciudate. Daca le cititi in totalitate, nu au niciun sens, dar WhatsApp ar putea interpreta mesajul intr-un mod gresit. Uneori, WhatsApp nu este capabil sa redea mesajul in totalitate, deoarece structura sa este atat de ciudata: combinatia acestor caractere creeaza o situatie in care WhatsApp nu este capabil sa proceseze mesajul, determinand un blocaj infinit. Cand deschideti WhatsApp, acesta este inghetat si se blocheaza. Daca incercati sa deschideti din nou aplicatia, aceasta se blocheaza in continuare”, reiese din analiza mesajelor realizata de cei de la WABetaInfo.

Cum iti protejtezi telefonul

Un prim pas in evitarea acestui pericol este sa accesezi sectiunea de Confidentialitate din meniul Setari. Modifica setarea Grupuri, astfel incat numai persoanele din agenda sa te poata adauga intr-un grup.

Acesta problema nu predomina de ieri, de azi, ci de aproximativ 3 ani. Momentan nu avem informatii cu privire la incercarile Whats App de a remedia definitiv aceasta situatie neplacuta.

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here