Probabil treaba asta cu descarcatul melodiilor de pe You Tube nu prea mai este la moda din moment ce toata lumea, sau majoritatea, foloseste deja solutii de a asculta muzica de pe You Tube direct in sisteme audio sau direct in boxele masinii conectandu-ne prin bluetooth/NFC sau wireless, fara fire, stick sau CD-uri.

Cu toate acestea vei vedea in acest articol cum poti descarca melodii de pe youtube la cea mai buna calitate (320kbps), pentru ca despre asta este vorba, de fapt. Ne intereseaza totusi ca muzica pe care o ascultam, fie intr-un sistem audio, fie in masina sa fie la cea mai buna calitate.

Cu toate ca tehnologia a avansat, poti in continuare, sa-ti faci un stick cu muzica preferata pe care sa o asculti in orice mediu si imprejurare doresti. Si cu siguranta sunt inca multi oamenni care fac asta sau care prefera mai degraba aceasta varianta.

Ok. Pentru a descarca melodii de pe You Tube la cea mai buna calitate este foarte simplu. Cauta melodia pe care doresti sa o descarci pe You Tube dupa care, ca si in poza de mai jos, in link-ul clipului, inainte de youtube sau dupa www. scrie 320, dupa care apasa ENTER. Vi fi directionat catre o pagina simpla in care vei avea mai initial un buton de Generate download, apasa-l, dupa care iti va aparea un buton cu verde Download MP3. Si asta este tot.

Varianta asta de descarcat melodii de pe You Tube iti poate fi de folos si daca vrei ai muzica pe telefon. Iti poti face un playlist cu muzica de inalta calitate audio pe care sa-l asculti in casti cand te plimbi cu bicicleta sau cand calatoresti. Inca ceva, iti poti seta oricare din aceste melodii ca ton de apel.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here