Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cristalele și pietrele energetice nu au numai un aspect plăcut, ci pot fi utilizate și pentru puterea vindecătoare. Pentru a beneficia din plin de puterea acestora, trebuie mai întâi să le curățăm și să le încarcăm corespunzător. Aceasta implică o legătură specială cu respectivul cristal și adaptare la personalitatea noastră.

Cum se curăță cristalele

  • Cu apă: aceasta este metoda cea mai rapidă și mai ușoară. Puneți pur și simplu cristalul în apă pentru câteva minute și limpeziți-l. Lăsați-l să se usuce natural, fară a șterge și fără a insista.
  • Cu pământ: puneți cristalul direct în pământ. Puteți săpa o groapă de dimensiuni mici în gradină, dacă aveți această opțiune, având grijă să marcați locul, sau pur și simplu puneți într-un ghiveci de flori.
  • Fum: dați foc unui buchet de salvie și rotiți cristalul prin fum timp de câteva minute.
  • Sare de mare: sarea curăță energiile pe care cristalele le-au acumulat de-a lungul timpului. Puteți pune cristalul fie în apă de mare, fie pe o tavă cu sare de mare și lăsați-l acolo timp de câteva ore.

Cum putem încărca un cristal

După ce este curățat, un cristal poate fi încărcat. Acest lucru asigură activarea energiei.

În nopțile cu lună plină, puneți cristalul la geam, asigurandu-vă că lumina lunii ajunge la el. Această metodă este folosită pentru toate tipurile de cristale.

Lumina soarelui poate face unele cristale să își recapete strălucirea. Ele trebuie să stea cel puțin 4 ore în lumina soarelui, preferabil în timpul dimineții.

Cum programăm un cristal

A programa un cristal înseamnă a seta o intenție clară în direcția lui. Puteți seta cristalul să asigure un anumit tip de energie care vă va ajuta să ajungeți la un anume rezultat. De exemplu, cuarțul roz este perfect atunci când vă doriți mai multă dragoste de sine, iar ametistul poate ajuta la relaxare.

Procedura este următoarea : țineți cristalul în ambele mâini și imaginați-vă că sunteți înconjurați de o aura luminoasă, aurie. Spuneți cu voce tare care vă este intenția către cristal sau dacă nu este posibil, concentrați-vă în liniște asupra lucrului cu care vreți să vă ajute.

Ce cristale ne pot asigura echilibru și pace interioară

Agatul – este un cristal care oferă stabilitate și ne protejează de energiile negative. Agatul este de mai multe culori, gri, verde și albastru, culori care ne trimit cu gândul la pace și liniște.

Selenitul – aduce echilibru în viața noastră, este încărcat cu energia luminii, ne ajută să ne concentrăm și poate fi folosit de asemenea în timpul unui ritual de vindecare cum este reiki.Este cristalul ideal de păstrat pe noptieră, deoarece induce un somn liniștitor.

Cuarțul roz ne permite să vedem lucrurile mai clar și dintr-o altă perspectivă. Acest lucru ne permite să înlăturăm conflictele din mintea noastră. Se poate folosi în timpul meditației sau se poate așeza pur și simplu pe birou.

Ametistul induce calmul și ne protejează. Cu ajutorul ametistului, vă puteți găsi pacea interioară și puteți înțelege mai bine ce este cu adevărat important în viață.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here