Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Skype are vesti formidabile pentru utilizatorii sai. Soferii care utilizeaza telefonul mobil pentru coordonatele GPS vor putea sa vizualizeze mesaje text pe care le primesc de la alte persoane. Interfata Android Auto face ca acest lucru sa devina posibil. Microsoft a introdus aceasta functionalitate doar pentru platforma Android.

Momentan aceasta functie permite doar afisarea mesajelor text. Acest lucru inseamna ca nu vei avea posibilitatea de a raspunde la apeluri video sau de voce. Cel mai probabil, aceste functii vor fi oferite publicului larg in viitoare actualizari.

Microsoft a remediat bug-urile din aplicatia Skype

Vestile bune nu se opresc aici: gigantul american a anuntat ca a finalizat remedierea mai mult bug-uri legate de notificarile Skype pentru Android care provocau neplaceri utilizatorilor. Unele bug-uri erau un impediment in utilizarea aplicatiei MeetNow.

Fanii iOS sunt nevoiti sa astepte o actualizare viitoare. Ultima actualizare a aplicatiei Skype pentru iOS face posibila schimbarea fundalului camerei. Aceasta este disponibila de la generatiile iPhone 7 si iPad 2018 care ruleaza cel putin iOS 12.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here