Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Plajele frumoase din Muntenegru, care îi și dau țării numele de Perla Mării Adriatice, fac din această țară o destinație de vacanță perfectă. Linia de țărm de 295 km oferă turiștilor posibilitatea de a admira nuanțele incredibile de turcoaz ale mării și de a se relaxa pe numeroasele plaje.

Plaja Mogren situată în apropiere de Budva, este în mod cert una dintre cele mai frumoase din Muntenegru. Numele său provine de la marinarul spaniol Mohrin, care a naufragiat pe această plajă pitorească. Zona este formată din două golfuri, o plajă cu pietricele și una cu nisip fin, conectate printr-un pasaj ce trece printr-o peștera. Plaja Mogren poartă și celebrul steag albastru, ca un semn de standarde înalte, calitate excelenta a apei și curățenie. Din orașul Budva se poate ajunge pe plajă mergând pe o cărare de 200 de metri. Drumul până la plajă chiar merită parcurs, oferind o vedere impresionantă asupra orașului Budva.

Plaja Sveti Stefan
Sveti Stefan a fost cândva un sat pescăresc, iar acum este o insulă luxoasă. Peninsula pitorească este presărată din loc în loc cu restaurante și cafenele, iar de o parte și de alta a ei sunt plaje de o frumusețe rară, cu nisipul ușor colorat în roz. Una dintre plaje este privată, aparținând hotelului Aman Sveti Stefan iar cealaltă este deschisă publicului, fără taxe.

Plaja Jaz este una dintre cele mai populare și mai lungi plaje din Muntenegru. Plaja are atât pietre micuțe cât și nisip, iar unul din sectoarele ei este pentru nudiști. Vegetația mediteraneană și albastrul deschis al mării fac din Plaza Jaz o destinație perfectă pentru turiști. Această plajă este apreciată în mod deosebit de familiile cu copii. De asemenea, este o locație excelenta pentru cei care doresc să practice sporturi de apă. Există zone amenajate cu șezlonguri și umbrele care pot fi închiriate și de asemenea din loc în loc există baruri pe plajă.

Plaja Budva este o plajă frumoasă, foarte bine întreținută, situată chiar lângă orașul Budva. Cei care aleg să meargă la plajă aici au privilegiul de a avea în spate pereții vechi ai orașului, așa cum numai în reviste putem vedea. Fie că este vară sau iarnă, pe această plajă întotdeauna se întâmplă ceva, deoarece sunt foarte multe baruri și cluburi care mai de care cu oferte mai variate.

Plaja Queens este plaja privată a hotelului Aman Resort. Peisajul de aici este unul fermecător: munții în spate și apa mării în față, cu albastrul ei perfect. În cazul în care sunt șezlonguri disponibile, acestea pot fi închiriate și de către persoane care nu sunt cazate la hotel, însă tariful este unul destul de mare, respectiv 110 euro de persoană. Pentru persoanele cazate la hotel, acestea sunt incluse în costul camerei.

Plaja Lucice este înconjurată de păduri de pini, are nisip fin iar apa mării perfectă. În timpul verii, această plajă se aglomerează destul de repede, având dimensiuni reduse. Este locul ideal pentru iubitorii de snorkeling, deoarece apa din zonă este una foarte limpede. Pot fi închiriate sezlounguri și umbrele pe plajă și de asemenea există și baruri de dimensiuni mici.

Plaja Buljarica are o lungime de circa 2km și este o plajă aproape sălbatică, oferind o atmosferă pașnică și liniștită. Turismul de masă încă nu a ajuns aici, astfel încât cu cât se merge mai spre sudul ei, cu atât devine mai sălbatică.  Apa mării are o calitate excelenta, peisajul este superb, toate dând rețeta perfectă pentru o vacanță liniștită.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here