Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Zilnic mai ales acum in sezonul estival mii de clienti apeleaza la serviciile companiilor de inchirieri auto Bucuresti fie ca ai nevoie de o masina pentru cateva zile sau pentru o perioada mai lunga de timp vei gasii cele mai avantajoase oferte de pe piata.

Cand discutam de destinatii de vacanta si locatii turistice de cea mai buna calitate, Romania este o tara in care este preferabil sa iti petreci macar un sejur, in perioada de vara odata cu deschiderea litoralului tot mai multi straini aleg sa vina aici. Pentru ca de fiecare data lucrurile sa decurga asa cum te asteptai si sa te deplasezi eficient daca alegi sa calatoresti aici cu avionul, odata ce ai aterizat vei avea nevoie de un mijloc de transport cat vei sta aici, in acest sens serviciile de inchirieri auto Bucuresti sunt solutia de cea mai buna calitate pe care te vei putea baza intotdeauna si vei obtine cele mai avantajoase cotatii de pret. Daca nu stii unde sa gasesti solutia in acest sens, te vei putea baza de fiecare data pe ofertele pe care ti le pun la dispozitie cei de la Rent-a-car-otopeni.ro care detin o flota de masini imprexsionanta din care vei putea sa alegi modelul potrivit, la ei ai de la gama mica pana la masini din clasa medie, masini cu transmie manuala dar si masini automate, ai la dispozitie inclusiv masini din gama celor de lux cu care sa mergi la evenimente importante dar si masini din gama celor mai spatioase daca alegi sa calatoresti la noi in tara cu un grup mai mare de persoane sau ai o familie mai numeroasa. Daca nu stiai serviciile de inchirieri auto Bucuresti se desfasoara in baza unui contract de inchiriere, in acesta vor fi trecute atat drepturile pe care clientul le are dar si obligatiile acestuia, trebuie sa stii ca va mai trebuii sa platesti si o garantie in afara de pretul pentru zilele de inchiriere, aceasta este stabuilita in functie de tipul de masina pe care il vei alege, valoarea depozitului se stabileste in functie de clasa auto aleasa, de exemplu la masinile din clasa celor economice aceasta porneste de la 100 de euro. Pretul pentru inchirierea unei masini este in euro si acopera toate taxele si rovigneta. Daca nu stiai care sunt conditiile in acest articol cu ajutorul celor de la rent-a-car-otopeni.ro o sa iti prezentam ce anume trebuie sa indeplinesti pentru a putea inchiria o masina.

Varsta si vechimea permisului

Pentru a putea sa colaborezi cu o agentie care este specializata pe aceste servicii de inchirieri auto Bucuresti trebuie sa ai varsta de minim 21 de ani, de asemenea permisul de conducere este extrem de important iar acesta trebuie sa fie obtinut de minim 2 ani de zile, vestea buna este ca mai exista si companii care in schimbul unei taxe pe zi iti va putea oferii serviciul de inchirieri auto otopeni daca alegi masina in aeroport. De asemenea in pretul de inchiriere al masinii vei avea incluse asigurarile atat pe cea facultativa cat si cea obligatorie, mai exista si companii dispuse sa iti livreze masina direct in aeroport sau la o anumita adresa din capitala pe care tu o stabilesti. De asemenea vei avea posibilitatea sa te deplasezi oricat si oriunde doresti, sunt companii dispuse sa iti ofere spre inchiriere masinile fara sa iti impuna limite de km sau alte restrictii. Daca ai nevoie in perioada urmatoare de o masina de cea mai buna calitate si de un serviciu de inchirieri auto decent iti recomandam in acest sens sa apelezi la specia;istii de la www.rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto Bucuresti.

Recomandari