Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Peisajul mirific din jurul Lacului Thun din Elveția este pictat cu măiestrie de 5 castele desprinse ca din poveste și de biserici vechi de mii de ani. Fie că decideți să vizitați camerele impresionante din castele, sau pur și simplu să le admirați plimbandu-vă prin parcul din zonă, cu siguranță veți găsi multe de admirat și descoperit.

Fiecare dintre cele 5 castele este unic în felul lui, unele sunt situate chiar pe malul lacului, în timp ce altele străjuiesc toată zona de pe dealuri semețe. Unele dintre ele sunt parcă desprinse din poveștile cu prinți și prințese, iar altele au turnuri impunătoare denumite «bergfrieds». Orice vizită în zona castelelor este însă o călătorie în timp.

Castelul Thun a fost un symbol al zonei încă din secolul al 12 lea. Cele patru turnuri albe pot fi zărite de departe iar peisajul creat de munții Alpi, lacul Thun și orașul medieval este unul incredibil. Castelul este deschis pe durata întregului an, indiferent de vreme și este recomandat că înainte de a programa o vizită, să urmăriți calendarul evenimentelor, deoarece aici se întâmplă tot felul de lucruri interesante, de la concerte de muzică clasică și până la spectacole de lumini. De asemenea, din martie până în noiembrie, sala cavalerilor poate fi închiriată pentru organizarea de nunți, având o acustică excelentă.

Priveliștea din turnurile castelului este de asemenea unică: pentru pasionații de fotografie, acestea este locul ideal deoarece pot surprinde atât Munții Alpi, cât și orașul medieval Thun și Lacul Thun.


Castelul Schadau
este situat chiar pe malul Lacului Thun, în centrul Parcului Schadau. Construit în anul 1846, castelul are influențe arhitecturale neo-gotice și este inclus în patrimoniul cultural al Elvetiei.

Castelul este una dintre cele mai căutate locații pentru nunți romantice, dar și pentru brunch-uri tematice. De asemenea, castelul are 9 camere pregătite pentru a fi închiriate. Astfel, cine vrea să simtă chiar și pentru o noapte cum ar fi să locuiască într-un castel, acestea este locul perfect.


Castelul Hünegg
străjuiește măreț Lacul Thun, priveliștea asupra lacului și asupra Munților Apli este una care îți taie respirația cu adevărat. Din momentul în care veți păși în interiorul castelului, veți simți că v-ați întors în timp. Clădirea impresionantă a fost preluată în anul 1861 de către baronul Albert von Parpart al Prusiei și soția să Adelheid von Bonstetten, care au creionat tot interiorul Renascentist al castelelor de pe Valea Loarei din Franța. Mai târziu, în anul 1900, Gustav Lemke-Schuckert și soția lui au renovat interiorul în stilul art nouveau. Acest aspect al lui a fost păstrat până în zilele noastre.

Subsolul castelului și pavilionul Kultur pot fi închiriate pentru evenimente precum aniversări, nunți sau evenimente culturale.


Castelul Oberhofen
este unul cu adevărat pitoresc care invită prin muzeul din interior să urmărim istoria celor care au locuit aici de-a lungul timpului. În turnul cel mai înalt al castelului este un lounge decorat în stil oriental, de unde poate fi admirat peisajul din zona. Castelul a căpătat aspectul actual după ce a fost cumpărat de familia de aritocrati Neuchâtel de Pourtalès în anul 1844 și transformat în reședința lor de vară. Puteți face plimbări pe aleile străjuite de conifere și presărate cu plante exotice, care mai de care mai colorate; descoperiți coliba grădinarului și cabana copiilor.

Încăperi din castel pot fi închiriate pentru evenimente private, dar și pentru evenimente de companie.


Castelul Spiez
sau castelul dintre vii este unul cu adevărat special. Turnul impunător al castelului poate fi observat de departe, iar cine îndrăznește să urce aici, vă beneficia de o priveliște panoramică incredibilă.

Cafeneaua castelului este locul ideal unde puteți savura un ceai, o cafea sau celebrul vin de Spiez, în timp ce admirați culorile desenate de apusul soarelui pe suprafața Lacului Thun.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here