Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

2020 a fost anul in care am stat acasa mai mult decat de obicei. Vizionarea de filme, seriale sau documentare pe Netflix a fost una dintre cele mai frecvente activitati. Netflix a intocmit lista celor mai vizionate productii de catre utilizatorii romani anul acesta.

Romanii sunt mari amatori de productii de actiuni, senzatii tari si adrenalina. The Old Guard, Extraction sau Project Power sunt printre cele mai urmarite productii de anul acesta. Desigur, nu uitam nici de Casa de Papel, serial care a ajuns in sectiunea Top 10 de pe platforma de streaming.

Utilizatorii romani nu intorc spatele nici filmelor emotionate, iar aici amintim de Miracle in Cell No. 7 care s-a bucurat de un succes rasunator pe Netflix in primavara. In ceea ce priveste dramele, cele mai vizionate titluri au fost Rebecca, The Queen’s Gambit si Enola Holmes.

Miami Bici, cea mai apreciata comedie romaneasca

Nu uitam nici de productiile locale, iar Miami Bici a fost una dintre cele mai apreciate comedii. Aceasta a stationat 24 de zile in Top 10 Netflix in Romania. Alte comedii apreciate sunt productii americane precum Holidate, Emily in Paris si The Wrong Missy.

Exista romani care consuma documentare pe diferite teme si subiecte. The Phenomenon, Flavours of Romania si The Social Dilema au fost unele dintre cele mai urmarite si comentate documentare de pe Netflix.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here