Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cunoașterea calendarului lunar constituie un mare avantaj atunci când îți dorești o relație sănătoasă și fericită. Uneori suntem influențați de energii externe, precum cea a Lunii, și trebuie să știm cum să administrăm această influență care determină schimbări comportamentale. Așadar, împreună cu consilierii spirituali Astro TV, am scris acest articol care te învață la ce să te aștepți de la fiecare fază a lunii!

Calendarul lunar: de unde știu în ce fază ne aflăm?

Calendarul lunar poate fi cel mai ușor găsit la o căutare pe Internet sau îl poți accesa direct de aici. Poți vedea când încep și când se termină fazele lunare din viitor, dar și care este cea din prezent.

Gradual, vei învăța durata fazelor și vei avea nevoie să știi doar când începe acest ciclu, odată cu Luna nouă. O perioadă sinodică, sau un ciclu complet al lunii, durează aproximativ 30 de zile.

Ce este Luna nouă?

Luna nouă este prima fază a calendarului lunar. Este adesea asociată noilor începuturi și este momentul când pornești drumul către evoluția ta în acel ciclu.

De obicei, în această perioadă suntem ușor melancolici și solitari pentru că trebuie să medităm la ceea ce vrem să se întâmple sau la cum ne-am dori să fie partenerul nostru. Totuși, ar trebui să fim deschiși la nou.

O idee bună ar fi să facem un astfel de listă de dorințe, pregătindu-ne pentru faza următoare.

Primul pătrar: momentul acțiunii

A doua fază a calendarului lunar se numește “Primul pătrar”. Se întinde pe o perioadă de 2 săptămâni, după Luna Nouă. Acum Luna este în creștere, și o putem vedea pe cer sub forma unei litere C.

Este o perioadă în care suntem mult mai receptivi la informații noi, deci e momentul bun să facem un anunț sau să ne angajăm în conversații pe care le plănuim de ceva timp.

Este faza în care lista de dorințe trebuie împărtășită și cu partenerul și să punem pașii în aplicare. Trebuie să discutați despre așteptările fiecăruia și să purtați conversații constructive.

Dacă nu ai un partener, atunci acum este cu siguranță momentul să începi să cauți unul. Înscrie-te pe un site de dating sau mergi la un eveniment de oameni singuri!

Luna plină: emoțiile cresc

Este cea mai populară și cea mai ușor de identificat fază a calendarului lunar. Pe parcursul acestei perioade de câteva zile, emoțiile sunt mult mai intense. S-ar putea să ne găsească sensibili și creativi. Acum trebuie să trăim viața la maxim!

E momentul unei ieșiri romantice, dacă faci parte dintr-un cuplu, sau a unei vacanțe scurte, dar intense. Dacă ești singur, ia-ți prietenii și mergi într-un club! Vei simți mai puternic un potențial flirt.

Ultimul pătrar: reflecție și meditație

Ultimul pătrar se află la sfârșitul calendarului lunar și în această perioadă, Luna este văzută ca litera D pe cer.

Este un moment dedicat reflecției asupra ultimului ciclu, abia terminat. Revenim din nou într-o stare melancolică, pentru că acum medităm.

Ce a mers bine? Ce nu a funcționat? Suntem mai fericiți împreună? Sunt exemple de întrebări pe care tu și partenerul tău vi le puteți pune. De asemenea, e momentul să lăsați în spate certuri sau neînțelegeri, pentru că urmează un nou ciclu.

Dacă ești singur și te macină ceva în subconștient, pur și simplu scrie-l pe o hârtie și dă-i foc. Vei vizualiza cum acel gând negativ dispare.

Concluzii
Calendarul lunar trebuie valorificat la potențialul lui maxim. Vrem sau nu vrem, stările noastre sunt influențate de forțe externe.

Pentru a profita de aceste momente, un consilier spiritual de pe Astro TV îți poate veni în ajutor! Contactează-l acum și vei reuși să înțelegi mai bine cum să abordezi anumite situații, pentru a fi mai fericit.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here