Pentru multe femei, botinele cu toc înalt sunt modelul preferat de pantofi. Pantofii de acest tip, în special în negru, sunt, de asemenea, unul dintre motivele importante ale modei în sezonul următor, așa că cu siguranță merită să le ai în garderoba ta. Cu ce ​​să îmbraci astfel de pantofi? Ce haine vor merge la botine înalte?

Rochii și fuste și botinele pe toc – sunt o alegere bună?

În dulapul unei femei, fustele sau rochiile sunt ușor de găsit. Aceste tipuri de articole din garderobă vor merge bine cu botinele cu toc înalt? Răspunsul este simplu – DA! Rochia și botinele sunt un duo aproape perfect, care va funcționa în multe situații – atât la locul de muncă, cât și la plimbare sau la o întâlnire. La fel se întâmplă și cu fustele. Toate modelele de botine cu toc înalt și fusta mini din piele sunt o combinație foarte feminină, ușor răpitoare, care, de asemenea, va sublinia perfect figura, iar combinate cu un tricou sau pulover la modă vor crea un set perfect pentru un eveniment social casual sau un concert. Fustele puțin mai lungi (de exemplu fuste creion, peste genunchi) împreună cu botine, o cămașă și o jachetă vor constitui o stilizare elegantă cu un aer casual, care poate fi aleasă pentru ocazii formale și semi-formale. O mărime și un fason potrivit al încălțămintei o vor face confortabilă în aproape orice situație. Mai degrabă, totuși, ar trebui să eviți combinarea botinelor cu rochii cocktail sau de seară – în acest caz, pantofii mai ușori și mai delicați, cum ar fi pantofii cu toc pătrat sau pantofii cu toc înalt, vor arăta mai bine.

Ce pantaloni la botine pe toc?

Pantalonii vor fi, de asemenea, o alegere bună pentru botinele cu toc înalt, dar fasonul și lungimea lor sunt desigur importante. Blugii atemporali vor funcționa cu siguranță excelent – în special blugii mulați, skinny sau modele cu un croi drept sau ușor conic. Le poți asorta cu ușurință cu aproape orice îmbrăcăminte vrei în partea superioară a corpului – o bluză tip cămașă, un top confortabil, un pulover supradimensionat la modă, un cardigan elegant, un hanorac sport sau un golf cu mânecă lungă din bumbac. În fiecare zi, persoanele care preferă un aspect lejer pot combina botinele cu jambiere și o tunică. O alegere bună pentru încălțăminte în această formă vor fi, de asemenea, pantalonii din stofă cu talie înaltă. Pantalonii țigaretă, totuși, este cel mai bine combinat cu cizme delicate, cu toc mai subțire. Dacă ne îmbrăcăm cu o cămașă și o jachetă albă, putem merge la o întâlnire de afaceri, la o petrecere de familie sau la un interviu de angajare. Botinele cu toc înalt nu vor arăta bine în pantaloni lungi evazați. Întregul lucru poate părea atunci prea haotic și copleșitor.

Îmbrăcăminte exterioară – geci și paltoane

Când vine vorba de îmbrăcăminte exterioară ce merge bine cu botine pe toc înalt, alegerea este aproape nelimitată. Poți combina aproape orice cu astfel de încălțăminte. O haină elegantă sau un trench va completa ținuta elegantă. O jachetă din piele sau tip bombardier combinat cu botine este o propunere pentru zilele puțin mai calde pentru persoanele care preferă un look casual, la modă. Când se răcește, botinele cu toc înalt pot fi purtate cu o parka, jachetă de puf, haina matlasată sau o jachetă de blană. Merită să acorzi atenție combinației adecvate de culori la încălțămintea și îmbrăcămintea exterioară.

Recomandari