Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

In afara de iPad 8, iPad Air 4 si abonamentul Apple One, evenimentul Time Files a adus in atentia publicului si 2 modele de smartwatch-uri: Apple Watch Series 6 si Apple Watch SE.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 este modelul premium din noua generatie. Nu prezinta diferente prea mari in materie de design comparativ cu generatia anterioara. Series 6 este cel mai colorat ceas pe care Apple l-a lansat pana la ora actuala. Apple Watch SE este un model de buget, are acelasi design precum Apple Watch 4, 5 si 6, insa partea hardware ofera performante ceva mai reduse.

In interior regasim noul chipset numit Apple S6, un procesor dual-core care este realizat pe aceeasi tehnologie ca Apple A13 din iPhone 11. Series 6 este echipat cu 2 senzori noi: un oximetru are detecteaza nivelul de oxigen din sange si un altimetru care monitorizeaza 24/24 nivelul de elevatie. Series 6 beneficiaza de bratari denumite ”Solo Loop” care nu sunt deloc intrerupte. Utilizatorii pot opta pentru bratari din silicon, din piele, sport si chiar pentru bratari de lux din gama Hermes.

Apple Watch SE

Apple Watch SE este echipat cu chipset-ul Apple S5 si este un ceas dedicat celor care au nevoie de functionalitati de baza. Acesta dispune de altimetru, senzori de miscare, detectia la cadere, dar nu are functii avanasate. Apple Watch SE este de 2 ori mai puternic decat Apple Series 3, ceasul de buget anterior. Pretul pentru un astfel de smartwatch porneste de la 279 de dolari.

Ambele ceasuri sunt capabile sa ruleze noul sistem de operare watchOS 7, pot sa monitorizeze somnul, pot sa detecteze momentul in care te speli pe maini sicronometreaza sesiunea de spalare a mainilor. Series 6 este disponobil in 4 nuante noi de culoare: albastru in carcasa de aluminiu, auriu si gri in carcasa de otel si noua editie Product (RED). Noile curele sunt dezvoltate direct de catre Apple.

Apple Fitness+

Apple Fitness+ este un nou abonament destinat celor care iubesc exercitiile si miscarea. Noul serviciu ofera antrenamente in format video pe toate dispozitivele Apple cu ecran. Abonamentul include 10 tipuri de antrenamente, muzica integrata si rutine realizate de antrenori profesionisti. Utilizatorii care isi doresc un astfel de abonament vor trebuie sa achite lunar un tarif de 10 dolari.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here