Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Evenimentul Time Files de maine, 15 septembrie 2020, nu are legatura cu lansarea seriei iPhone 12 asa cum s-a zvonit in urma cu o saptamana. Acesta se va concentra pe ceasurile companiei Apple: un model de buget si un model superior.

Apple Watch Series 3 ar putea fi inlocuit de Apple Watch SE

Modelul standard Apple Watch va inlocui in oferta modelul Apple Watch Series 3 care este la ora actuala cel mai ieftin smartwatch din portofoliul Apple. Noul ceas de buget va avea un design similar cu cel de seriile 4 si 5, un pret mai mic si va fi livrat fara anumite functii.

Chiar daca este un produs de buget, acesta va fi echipat cu noul chipset Apple pentru ceasuri inteligente, denumit M9. Nu se cunosc performantele acestuia, dar ese de asteptat ca ceasul sa fie livrat in variante de 40 si 44 mm, cu si fara conexiune 4G.

Apple Watch Series 6 ar putea fi inlocuit de Apple Watch Pro

 

Modelul superior, Apple Watch Pro este urmasul principalei seriei de ceasuri. Varianta Pro va beneficia de toate avantajele si functiile modelelor anterioare cum ar fi sezonrul ECG si ecran care ramane aprins tot timpul. Mai mult decat atat, acesta va integra un nou senzor care poate calcula nivelul de oxigen din sange.

Acesta nu numai că va beneficia de toate avantajele modelelor precedente precum ECG și ecran care rămâne aprins tot timpul, dar va integra și un nou senzor care poate calcula nivelul de oxigen din sânge. Nu este clar și ce alte avantaje ar putea oferi acest model în afară de disponibilitatea în variante realizate din alte materiale premium față de aluminiul standard.

Pret si disponibilitate

Apple Watch Series 3 costa 199 de dolari in SUA, iar de aici reiese ca eventualul Apple Watch SE ar putea avea un pret similar. Pe de alta parte, Apple Watch Series 5 costa 399 de dolari, deci ne putem astepta ca Apple Watch Pro sa vina la un pret similar sau chiar mai mare.

Apple va anunta aceste ceasuri marti, 15 septembrie 2020. Din 25 septembrie noile ceasuri vor fi disponibile in magazine.

 

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here