Google Photos a devenit un serviciu vital pentru utilizatori. In primul rand, aplicatia joaca rolul de galerie foto, dar poate stoca gratuit filmari si fotografii de pe orice platforma. Utilizatorii au un real motiv de bucurie deoarece aplicatia primeste un update nou.

Google Photos primeste o noua interfata

Noua versiune a aplicatiei a fost deja lansata, iar in curand va fi disponibila pentru toti utilizatorii. Aplicatia pentru smartphone are o pictograma noua, diferita, dar usor de recunoscut in meniul telefoanelor. Experienta de navigare este mult mai usoara, deoarece meniurile sunt mai aerisite si mai simplificate.

Noua interfata are doar 3 sectiuni principale, iar butoanele vor iesi mai mult in evidenta. Memories va avea o functionalitatea mult mai eficienta, mai ales ca este folosita constant de peste 120 de milioane de utilizatori.

Map View Mode

Vizualizarea fotografiilor devine posibila prin atingerea hartii in locurile in care le-ai facut. In cazul in care nu doresti ca datele sa fie stocate pe servere, Google iti permite sa stergi informatiile despre geolocatie din descrierea fotografiilor. Aceste imagini vor fi afisate in modul Map View

Google isi doreste sa ofere o experienta inedita si interactiva utilizatorilor serviciului Photos.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here