Una dintre principalele nemultumiri are utilizatorilor de telefoane Android este fragmentarea. Concret, producatorii ofera actualizari noi timp de 1-2 ani, dupa care telefonul ramane permanent cu ultima versiune care se invecheste.

Android 10 a inregistrat un  record de utilizatori

In numai 5 luni de la lansare, Android 10 a atras peste 100 de milioane de utilizatori. Acest lucru il face cel mai de succes sistem de operare lansat de Google in toate timpurile. Android 10 este cu 28% mai bun decat generatia cu numarul 9 a celebrului sistem de operare.

Project Table – schimbarea de care se bucura toti utilizatorii Android

Project Table este o initiativa a gigantului Google cu ajutorul careia producatorii pot lansa actualizari mult mai rapide. Acesta separa sistemul de operare de codul pe care producatorii procesoarelor sunt nevoiti sa il scrie pentru compatibilitatea cu sisteme noi de operare. Acum producatorii pot lansa actualizari si fara cod, ceea ce se traduce printr-o scadere semnificativa a timpului de asteptare pentru o noua actualizare.

Google a decis sa schimbe si sa simplifice actualizarile de securitate ale telefoanelor. Acestea sunt acum similare cu actualizarile aplicatiilor prin Google Play. Compania mentioneaza ca ultimul update de securitate a ajuns rapid la peste 285 de milioane de utilizatori, iar acest lucru era absolut imposibil in urma cu cativa ani

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here