Astazi suntem inconjurati de reclame la tot pasul. Uneori acestea devin agasante cand vrei sa urmaresti un clip video pe Youtube. Exista un mic truc cu ajutorul caruia poti trece rapid peste aceasta problema. Nu, nu trebuie sa platesti pentru un cont Premium.

Cea mai simpla metoda de a scapa de reclamele de pe Youtube este urmatoarea: adauga inca un punct dupa .com. In acest fel reclamele de la inceputul vizionarii sau chiar din timpul videoclipului nu vor mai fi afisate. Acest lucru este valabil si pentru bannere deoarece nu vor mai fi afisate.

Trucul nu functioneaza pe toate browserele

Cei de la Forbes au efectuat o serie de teste si au ajuns la concluzia ca acest truc nu functioneaza pe toate browserele. Rezultatele pozitive au fost obtinute pe browsere ca Google Chrome si browserele bazate pe Chromium, cum ar fi noua versiunea Microsoft Edge sau Chromium Safari. In cazul Firefox, trucul nu functioneaza. Daca introduci punctul respectiv in URL-ul deschis cu Firefox, vei fi redirectionat catre pagina principala a platformei.

Ca aproape orice lucru frumos, acest truc nu va dura foarte mult. Cel mai probabil este un bug pe care compania il va repara in cel mai scurt timp.

Cat costa un abonament Youtube Premium

In prima luna te bucuri de gratuitate in cazul in care vrei sa treci la un abonament Premium. Tariful pentru un astfel de serviciu te costa 26 de lei pe luna. Ai optiunea de a crea un abonament pentru intreaga familie (5 persoane), iar tariful lunar va fi de 39 de lei pe luna.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here