Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Calcatul hainelor nu este una dintre activitatile preferate ale multor oameni. Totusi, te-ai intrebat vreodata daca exista si alte variante de a calca haine fara fier? Ei bine, da, exista. Mai jos vei vedea cum poti sa calci haine fara fier de calcat.

Placa de indreptat parul

O poti folosi pentru a scapa de cutele de pe gulerul de la camasa sau de pe un tricou/ bluza. Operatiunea va dura cateva secunde si nu te mai complici cu fierul si masa de calcat.

Foehnul

Uscatorul de par este o ustensila care te ajuta sa calci hainele cu usureaza. Cutele pot fi eliminate daca intinzi articolul vestimentat pe o suprafata plana, iar apoi sa orientezi aerul cald din foehn pe el.

Ceainicul

Aburii emanati de ceainic pot fi folositi pentru a indeparta cutele de pe haine. Tine articolul vestimentar la o distanta de 1 palma de aburii emanati.

Prosopul umed

Tamponeaza cutele de pe haine cu ajutorul unui prosop umed. Ulterior, foloseste palmele pentru a intinde si mai mult cutele. Lasa hainele sa se usuce, iar dupa uscare vei observa ca au disparut si cutele.

Salteaua de la pat

Este ideala pentru a calca doar haine din bumbac precum tricouri sau hanorace. Ruleaza hainele pana capata o forma cilindrica. Aseaza hainele sub salteaua de la pat si lasa-le acolo aproximativ 30 de minute. Cutele vor disparea prin presare, iar efortul tau este minim.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here