Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Pe langa rolul decorativ, plantele de apartament au si efecte pozitive asupra sanatatii, dar si a starii de spirit. Iata 5 dintre cele mai sanatoase plante de interior.

1. Trandafirul japonez

Este una dintre cele mai cunoscute plante de apartament si influenteaza diresct starea de spirit. O serie de studii au demonstrat ca procesul de recuperare al pacientilor se deruleaza mult mai rapid si eficient intr-o incapere plina cu flori. De asemenea, trandafirul japonez le ofera angajatilor din birouri o doza puternica de optimism si stare de bine.

2. Crinul pacii

Este inclus in clasamentul celor mai benefice plante cu care iti poti decora apartamentul. Crinul pacii reuseste sa dizolve multe dintre toxinele aflate in aer, cum ar fi acetona, benzen, amoniac sau alcool.

3. Aloe Vera

Are proprietati medicinale grozave, iar partea interesanta este ca elibereaza oxigen atat ziua, dar si noaptea. Specialistii de la NASA au nominalizat Aloe Vera ca fiind cea mai buna planta pentru somn.

4. Lavanda

Ofera un efect de linistire si relaxare. Aroma acestei plante este benefica in ceea ce priveste reducerea pulsului si a tensiunii arteriale. De asemenea, induce mai usor starea de somnolenta.

5. Cactusul

Micile plant pline de tepi sunt surse bogate de oxigen, mai ales noaptea. De asemenea, cactusul este recunoscut pentru faptul ca absoarbe radiatiile electromagnetice pe care le emit aparatele electrice din apartament.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here