Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vremea se raceste si putem sa fim luati oricand prin surprindere de prima zapada. Pentru a face fata mai usor oricarei surprize din partea vremii, iata cateva lucruri care nu au voie sa lipseasca din masina ta.

1. Racleta

Este un accesoriu vital care iti va fi de folos in diminetile geroase cand geamurile masinii sunt inghetate. Alege un model cu o duritate medie pentru a evita spargerea geamurilor in timpul utilizarii.

2. Cablu de pornire

In cazul in care te lasa bateria, cablul de transfer al crentului cu cleme tip crocodil iti va fi de un real folos pentru a reporni masina.

3. Lanterna

Este recomandat sa ai in masina o lanterna puternica si un set de baterii noi. In cazul in care te prinde intunericul, lanterna va fi de un real folos.

4. Baterie externa

Indiferent ca vrem sau nu, suntem dependenti de telefoanele mobile. Avand in vedere ca terminalele inteligente se descarca destul de repede, o baterie externa de capacitate mai mare poate fi un sprijin vital atunci cand ramai blocat in drum si fara baterie la telefon.

5. Lopata

Indiferent ca deszapesti masina in parcare sau ramai inzapezit pe drum, lopata este un accesoriu nelipsit pe timpul iernii. In supermarket-uri gasesti o gramada de modele, insa cel mai indicat este sa alegi un model mai rezistent.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here