Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

In cazul in care vrei sa iti cumperi o masina noua si ai dubii referitoare la negocierea pretului cu dealerul auto, ei bine, ai ajuns unde trebuie. Uite cateva sfaturi utile care te vor ajuta atunci cand vei negocia pretul pentru noua ta masina.

In general, dealerii auto au o marja destul de mare de negociere. Niciun dealer auto nu va taia din pretul masinii fara negociere. Este important sa fii foarte informat despre masina pe care vrei sa o cumperi atunci cand mergi la negociere. De asemenea, nu strica sa fii informat si despre modelele concurente.

Nu spune valoarea bugetului real

Orice dealer auto te va intreba de cati bani dispui pentru o noua masina. In cazul in care iti iei masina in rate si stii ca poti sustine o rata maxima de 350 de euro pe luna, ar fi bine sa-i spui ca rata maxima pe care o poti plati este de 300 de euro.

Negociaza cu acelasi vanzator

Fiecare showroom are mai multi angajati. Este foarte important sa ramai in discutii constant cu acelasi dealer. Nu vei castiga nimic daca vei discuta cu 2-3 angajati de la acealsi showroom.

Fii atent cum te imbraci

Tinuta trebuie sa fie lejera si ingrijita. Nu este nevoie sa te imbraci opulent sau cu haine scumpe deoarece vei fi foarte usor confundat cu un client care dispune de foarte multi bani.

Informatia scrisa este cea mai sanatoasa

Discutiile pot fi lungi si sunt sanse sa iti mai scape din informatiile negociate. Pentru a evita unele neintelgeri sau aspecte neclare, este important si sanatos sa ii soliciti dealerului o hartie cu detaliile negociate pana acum.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here