Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Generatia actuala a modelului Toyota Yaris a fost lansata anul trecut in cadrul Salonului Auto de la New York. Yaris este un automobil japonez spatios la interior, dar cu dimensiuni reduse la exterior. Aceasta este unul dintre modelel candidate la Masina Anului 2021 in Romania.

Toyota Yaris are la baza noua platforma TNGA-B care a permis reducerea dimensiunilor exterioara. Cu toate ca dimensiunile s-au micsorat, spatiul pasagerilor s-a marit, iar ampatamentul este acum mai mare cu 50 de mm.

Primul full-hybrid in segmentul B

Actuala generatie are concurenta serioasa din partea lui Renault Clio. Totusi, Toyota Yaris se afla deja a la doua generatie a sistemului hibrid. Sub capota regasim un motor termic de 1,5 litri cu 3 cilindri, iar impreuna cu cel electric dezvolta 116 CP, mai mult cu 10 decat generatia anterioara.

Prima masina testata la Euro NCAP in 2020

Criza sanitara cu noul coronavirus a incetinit toate activitatile la nivel mondial, iar testarea masinilor nu a fost o exceptie. Dupa o lunga pauza in care toata lumea a stat acasa anul acesta, Toyota Yaris a fost primul model testat la Euro NCAP, iar in ciuda noilor norme mult mai dure, modelul japonez a primit 5 stele.

Toyota Safety Sense

Este un sistem care ofera unul dintre cele mai complete si performante pachete de sisteme de siguranta. Aici mentionam sistemul de franare autonom in situatii de urgenta, tempomat adaptiv care este capabil sa citeasca limitele de viteza de pe segmentele de drum pe care circula, dar si un sistem cu camera video care monitorizeaza starea de alerta a soferului.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here