Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Oricine decide viziteze Italia, cu siguranță are în plan Capela Sixtină, statuia lui David, canalele din Veneția, Turnul din Pisa, Domul din Florența și lista poate continua la nesfârșit. Cu toate acestea sunt niște comori de neprețuit, Italia are mult mai multe de oferit, pe lângă artă și istorie. În cele ce urmează invităm descoperiți Italia dintr-o altă perspectivă, dezvăluind 3 locuri unice pe care musai trebuie le adaugați în itinerariul următoarei excursii.

Cascada Marmore
Este o cascadă superbă, creată de către romani, are 541 m înălțime și este cea mai înaltă cascadă construită de om din întreaga lume. Cascada Marmore este situată în apropierea orașului Ternia, capitala provinciei Umbria. Căderea de apă a cascadei este programată cu strictețe, după un program exact stabilit, motiv pentru care este bine verificați acest detaliu înainte mergeți o vizitați.

San Fruttuoso
San Fruttuoso este accesibil pe uscat sau pe mare. Este cunoscut de asemenea sub denumirea de San Fruttuoso di Camogli, este situat în apropiere de Portofino și invită vizitatorii descopere o superbă plajă retrasă și o mănăstire. Pe timpul verii, este frumos faceți călătoria până la San Fruttuoso pe apă, pentru a admira peisajul și pentru a bucura din plin de liniștea și relaxarea naturii. Principala atracție turistică de pe plajă este statuia impunătoare din bronz Cristo degli Abissi, care a fost acoperită de mare, iar pentru a o admira, este pus la dispoziția turiștilor un submarin cu pereții din sticlă.

Campania
Campania este o regiune din sudul Italiei, care include provinciile Benevento, Avellino, Caserta și Salerno, precum și orașul Napoli. Cu toate principala atracție turistică este Napoli, cu siguranță toată regiunea merită a fi vizitată, pentru experiența culturală unică pe care o are de oferit. Una din atracțiile principale este coasta Amalfi. O adevărată minune creată de natură, coasta Amalfi trebuie descoperită pas cu pas, iar una din zonele pe care nu trebuie o ratați este Oasi Valle della Caccia. Aceasta este o adevărată bijuterie, un loc în care puteți deconecta complet și în care veți simți cu siguranță în comuniune deplină cu natura. Pentru iubitorii de plajă, Baia de Ieranto este un loc superb, cu apa mării limpede precum cristalul.

Italia este cu siguranță o țară pe care oricare dintre noi trebuie o viziteze măcar o dată în viață, având de oferit numeroase atracții culturale și istorice. Cercetând însă mai în detaliu, descoperim locuri mai puțin cunoscute, mai puțin populate, locuri care ne vor asigura în mod cert experiențe unice.

 

Vezi si

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here