Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cu toate că a fost un an destul de liniștit pentru modă, sezonul primăvară/vară 2021 se anunță a fi unul îndrăzneț. Mai jos am făcut un rezumat al celor mai importante treduri în modă pentru sezonul acesta, aprobate de la Milano la Paris.

 1. Jachetele boyfriend
  Jachetele lungi, urmărind linia siluetei, de forme diferite, ne trimit catgoric cu gândul la anii ‘80. Umerii ridicați ai acestor jachete ajută femeile mici de statură să pară mai înalte. Aceste jachete se asortează cu o pereche de pantaloni pe picior sau chiar unii de piele, pentru un look ultra-modern. Culorile la modă sunt albastru pudrat, gri închis și în general toate nuanțele neutre.
 1. Măștile de față negre
  Și atunci când trebuie să ne protejăm, este necesar să fim în continuare frumoase. Măștile negre se potrivesc aproape oricărei ținute, iar ele pot fi fabricate din materiale diverse și ornate cu tot felul de motive, în funcție de preferințe.
 1. Baticurile
  Acest trend chic al anilor ‘50 și ‘60 revine în forță în acest sezon. Baticul protejează părul și adaugă o notă aparte unei ținute. El poate fi cu motive florale, sau modele geometrice, însă la fel de bine poate fi monocromatic. Baticul se poate purta atât legat cu nod sub bărbie, în stilul Grace Kelly, însă și la ceafă, pentru femeile ceva mai îndrăznețe.
 1. Culorile sorbet pastel
  Tonurile pastel continuă să domine și acest sezon. Ele sunt alegerea perfectă pentru sezonul de vară și sunt potrivite pentru toate nuanțele de ten. Astfel, un sacou și un pantalon de culoarea mentei, se potrivesc perfect cu un trenci în nuanța lavandei.
 1. Gentile în nuanțe de galben
  Nuanța de bază în materie de genți este galben. Fie că este vorba despre o geantă de tip plic, menită să aducă o pată de culoare unei ținute mai sobre, fie că este vorba despre o geantă muștar pe care o purtăm pe timpul zilei, orice este posibil.
 1. Hainele cu motive tradiționale
  În zilele puțin mai răcoroase, putem să adaugăm un plus de valoare ținutei noastre cu o pelerină brodată sau cu o haină similară unei tapițerii. Acest trend este ușor de adaptat și se potrivește oricărei siluete.
 1. Cizmele albe până la genunchi
  Un stil care te trimite cu gândul la dansatoarele gogo din anii ‘60 sau la celebra Nancy Sinatra. Cizmele pot fi ușor asortate unei rochii cu model geometric sau unei fuste mini.
 1. Combinații de nuanțe de galben și maro
  Mixul între aceste nuanțe, cu origini în moda anilor ‘70, asigură oricărui look dimensiune și profunzime. Un palton de culoare maro deschis, asortat cu o maletă muștar, sunt combinația ideală pentru acest sezon.
 1. Accesoriile în nuanțe de albastru
  Adăugate unei ținute monocrome, accesoriile albastre aduc un plus de stil acesteia. Opțiunile sunt nelimitate: de la poșete, până la pălării sau coliere în nuanțe de albastru, orice este acceptat.
 1. Poșetele cu franjuri
  Piesa de rezistență a acestui sezon o reprezintă cu siguranță poșetele cu franjuri. Fie că sunt ei din piele, pânză, sfoară sau un alt fel de material, cu siguranță vor completa ținuta și vor întoarce multe priviri.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here