Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

iOS 14 a fost prezentat oficial, iar acum se afla in faza de testare beta. Aceasta informatie nu este confirmata oficial, insa cei care au testat versiunea beta a noul sistem de operare au descoperit ca Youtube poate sa redea continut video in rezolutie 4K.

Youtube isi codifica continutul video sub 2 forme: AVC 1 (h.264) si VP9. Continutul codat sub format VP9 poate fi redat in orice rezolutie sau fps. Sub format AVC 1 materialele video se opresc la 1080p60.

Apple a refuzat sa ofere suportul dezvoltat de Google

VP9 este un suport dezvoltat de catre Google, iar Apple a refuzat sa-l ofere utilizatorilor. Specialistii care au testat iOS 14 spera sa nu fie o scapare a producatorului american.

Cu siguranta utilizatorii dispozitivelor Apple se vor bucura daca acest lucru va fi mai mult decat un zvon. iOS 14 va fi lansat in toamna simultan cu iPhone 12, viitorul flagship al celor de la Apple. Vom vedea atunci daca vom putea sau nu sa vizionam continut video 4K pe Youtube.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here