Microsoft a anuntat ca renunta sa livreze catre parteneri sistemul de operare Windows 10 in versiunea de 32 biti. Microsoft oferea versiunea pe 32  biti unor companii pe care le-a ajutat sa prelungeasca simtitor durata de viata a aplicatiilor pe formatul vechi.

Cum sunt afectati ultizatorii  de Windows pe 32 biti

Pentru inceput persoanele care utilizeaza aceasta versiune nu vor fi afectate. Compania a anuntat  ca aplicatiile pe 32  biti vor rula fara impedimente pe Windows 10, iar varianta 64 de biti va oferi suport si de acum inainte pe astfel de aplicatii. Acest lucru este valabil si pentru utilizatorii care au instalat pe computerele lor versiunea pe 32 biti.

Pe termen lung lucrurile vor arata diferit. Producatorii de aplicatii nu vor mai dezvolta versiuni noi pentru sistemele de operare pe 32 biti. Computerele noi care vor iesi pe portile fabricilor vor avea preinstalate Windows 10 in varianta de 64 biti.

Dezavantaje Windows 32 biti

Nu multe sunt motivele pentru care sa folosesti in 2020 Windows 10 in varianta de 32 biti. Memoria RAM are o capacitate limitata pe un astfel de sistem, iar nivelul de securitate al aplicatiilor, al continutului si al datelor are un nivel redus. Probabil ca lipsa unor procesoare puternice sau de generatie mai noua ii determina pe unii utilizatori sa apeleze in continuare la Windows 10 pe 32 biti

Vestea buna se refera la faptul ca Microsoft a confirmat ca sistemele care sunt deja echipate cu Windows 10 in varianta de 32 biti vor putea fi folosite in continuare, in mod firesc si vor beneficia atat de toate actualizarile de securitate si de functionalitate.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here