Live stream Romania vs Spania, jocul din preliminariile Euro 2020. Ora de inceput a jocului este 21:45, ora locala a Bucurestiului si se joaca pe National Arena.

Puteti urmari meciul online pe PROTV. Singura conditie aici este sa va autentificati, dar nu este deloc complicat, puteti sa o faceti cu Facebook.

Meciul va avea loc incepand cu ora 21:45, ora stabilita de UEFA si va fi al cincilea din actuala campanie de calificare la Campionatul European de anul viitor.

In clasamentul grupei, Spania ocupa primul loc, cu 12 puncte, urmata de Suedia, 7 puncte, Romania, 7 puncte, Norvegia, 5 puncte, Malta, 3 puncte, Insulele Feroe, 0 puncte.

Romania vs Spania, UEFA, calificari in direct, transmisiuni in direct si TV, scoruri live –> AICI

In aceeasi zi, joi, 5 septembrie, puteti vedea urmatoarele meciuri::

Grupa DRepublic of Ireland v SwitzerlandGibraltar v Denmark
Grupa FRomania v SpainNorway v MaltaFaroe Islands v Sweden
Grupa GIsrael v North Macedonia
Grupa JArmenia v Italy (18:00), Bosnia and Herzegovina v LiechtensteinFinland v Greece

Turneul final va avea loc in perioada 12 iunie – 12 iulie 2020, in 12 tari: Anglia, Azerbaidjan, Danemarca, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Romania, Rusia, Scotia, Spania si Ungaria.

Arena Nationala din Bucuresti va gazdui patru meciuri ale turneului final – trei meciuri din grupa C si un meci care va conta pentru ultima saisprezecimi. Finala EURO 2020 va avea loc pe stadionul Wembley din Londra, pe 12 iulie 2020.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here